Logica van Smart-Blog = in Google met Google!

100% MET GOOGLE SERVICES

Alles in Google.

Een Smart-Blog vervangt de traditionele nieuwspagina van je website of webshop door een echt 'Google Magazine'. Smart-Blogs worden 100% gebouwd met Google diensten zoals Google Blogger, Google Foto's, YouTube, Google Maps, Google Streetview, ...  waardoor je blog- en nieuwsberichten voor altijd bij Google op de juiste plaats zullen staan. 

Dankzij een gebruiksvriendelijke app kan je met elk toestel nieuwsberichten delen die automatisch gepubliceerd worden op al je social media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIN, Twitter, Pinterest en Google My Business. Bovendien worden er ook volledig geautomatiseerde nieuwsbrieven samengesteld en verstuurd naar je klanten- en adressenbestanden. 

ALTIJD UP-TO-DATE  MET GOOGLE

Kies met Google voor een zekere toekomst van je content

Net zoals Google maken wij onze apps zo gebruiksvriendelijk dat iedereen er mee aan de slag kan. Bekijk het zo: als je een e-mail kan versturen en een Facebook post kan aanmaken met een smartphone, dan heb je alle kennis in huis om te starten met je klanten online te bereiken.

Verder kunnen we erop vertrouwen dat Google als eerste zijn apps en de content up-to-date zal houden bij de komst van nieuwe technologieën en toestellen. Net zoals je nu al YouTube video’s kan bekijken in Virtual Reality.

​​​​​​​Wil je beter online scoren en klaar zijn voor de toekomst? Kies dan voor een Smart-Blog, 100% gebouwd met Google diensten.

100% VEILIG

Kies voor Google als je niet  gehackt wilt worden

Omdat de Smart-Blog in een Google Account wordt gemaakt dien je eerst aangemeld te zijn bij Google vooraleer je in de blog kan. Je kan enkel inloggen met een username en password en je ontvangt een unieke logincode per SMS op jou smartphone. Deze code is slehts 5 minuten geldig. 

Tot nu toe werd nog geen enkele Smart-Site of Smart-Blog gehackt.

SEO

Scoren in Google? 
Dat doe je best met Google zelf!

95% van alle zoekopdrachten in de Benelux gebeuren met Google. Maak dan ook gebruik van de Google diensten om te scoren in die zoekresultaten. Google My Business, YouTube, Google Blogger, Google Drive, Google Photos, Google My Maps, … zijn allemaal voorzien van de nodige SEO vereisten en alle content zal later toegankelijk en vindbaar blijven.

LOGICA

Kies voor een Smart-Blog
100% in Google en scoor ook bij je (nieuwe) klanten

Naast extra zoekresultaten en gebruiksvriendelijke online communicatie zorgt een UP-TO-DATE Smart-Blog ook automatisch voor een online archief waarin ieder event en ieder bericht nog eens gevonden en herbekeken kunnen worden. Zeker als imago, reputatie en stabiliteit belangrijke factoren zijn bij je doelgroepen.

Eenvoudig je klanten bereiken online?

Met een website die alle online communicatie automatisch doorplaatst naar je social media en automatisch verstuurd per e-mail?

Contacteer ons

Bezoek ons

ANTWERPEN | BRUSSEL | HASSELT | LEUVEN | GEEL | TURNHOUT | LANAKEN | AALST | MAASTRICHT (NL)

Google My business

Klanten a/h woord

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

ONLINE COMMUNICATION

Alle wegen leiden nu naar Google. Ook naar klanten?

Wordt er wel genoeg gezocht in Google naar je aanbod om gevonden en bezocht te worden? Kom het te weten in een UP-TO-DATE Communicatieplan.

Ontdek Meer