Bereik je doelgroep snel en efficiënt met een Smart-Blog

Een website alleen is allang niet meer genoeg​​​​​​​

Wacht niet enkel tot je gevonden of bezocht wordt, maar communiceer online rechtstreeks met je klanten op de site, blog, social media en per mail.

Kies voor een extra UP-TO-DATE Smart-Blog in Google en bereik via één kanaal al je (nieuwe) klanten, volgers & bezoekers + scoor extra zoekresultaten in een subdomein bij je site en/of shop.

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


Nieuwe Smart-Blogs in de kijker

Gemakkelijk & Snel

OP IEDER TOESTEL

Bloggen waar & wanneer jij maar wilt, à la Facebook

Met onze gebruiksvriendelijke 360° app UP-TO-DATE My Business kan je à la Facebook zeer eenvoudig en intuïtief meteen al je bezoekers, volgers en klanten bereiken op je blog, site, social media & per e-mail. 

Nog nooit was een blog posten, social delen en een nieuwsbrief versturen zo snel en zo gemakkelijk. En alles kan ook nog van tevoren gepland worden (per kanaal) door meerdere users. 

STAP VOOR STAP

Kies type, foto, titel & tekst

Via een handige wizard wordt je stap-voor-stap begeleid en afhankelijk van het type bericht dat je kiest (nieuws, promotie, tips, events, faq, jobs, uitnodigingen, ...), krijg je de nodige invulvelden voorgeschoteld.  Geen foutmarges meer.

Gebruik je de app op je smartphone of tablet, dan is het zelfs mogelijk meteen een foto of video te maken en de titel & tekst te dicteren (zonder schrijffouten). Je hoeft enkel nog maar te klikken.

UP-TO-DATE SITEBUILDER

Post, Share, Send

Met 1 klik wordt je bericht automatisch gepost op je Smart-Blog onder de juiste rubriek en in de juiste vormgeving

Vervolgens wordt het bericht automatisch gedeeld met al je social media waarbij je van tevoren zelfs nog kunt aangeven op welk tijdstip en ‘de post’ per netwerk voorzien van een andere titel & tekst.  

Indien gewenst wordt het bericht ook automatisch verstuurd per mail volledig in jouw eigen huisstijl.

Meteen resultaat

BINNEN 5 MINUTEN

Meteen doorgeplaatst op je blog, site, social media & wordt per mail verzonden

Na 5 minuten kan je alle netwerken controleren en zal je zien dat je blogbericht overal reeds verschenen is en dat bezoekers & volgers al beginnen te reageren. Na installatie van een extra widget op je site komt je laatste nieuws ook meteen tevoorschijn op de homepage. De automatische e-mail naar klanten & abonnees wordt verzonden op het dagelijks vastgelegde tijdstip.

Logica

Scoren met een 100% blog van Google in Google

De Smart-Blog is volledig gebouwd met Google Services waardoor alle content ook meteen op de juiste manier geïndexeerd wordt door Google en zeer snel verschijnt in de zoekresultaten. 

Het bericht wordt trouwens ook automatisch doorgeplaatst naar Google My Business.

BUDGETTERING

Alles meteen meetbaar

Na publicatie kan je via onze app meteen terecht bij de bezoekersstatistieken en click rapportages per site zodat je meteen de impact kan zien van je bericht. Na het verzenden van de e-mail krijg je ook meteen de leescijfers te zien en de eventuele call-to-actions, en dat zelfs per e-mailadres. 

Uiteindelijk ga je perfect te weten kunnen komen welke communicatie het meest rendabel is voor je bedrijf en voor je website.

Tel uit je winst

ONAFHANKELIJK

Ideaal voor DOE-HET-ZELVERS die het zelf beter doen

Niemand kent jouw aanbod, jouw klanten, jouw doelgroepen, jouw lezers, beter dan jezelf! Als je nu ook nog in staat bent om op de juiste manier te communiceren, dan is een UP-TO-DATE Smart-Blog echt een schot in de roos. 

Mocht dit echter niet lukken, dan kunnen wij je ook daarbij van dienst zijn en je zelfs helemaal begeleiden a.d.h.v. een UP-TO-DATE Communicatieplan.

WINST IN BUDGET

Nog nooit kon je zo goedkoop & snel je klanten, bezoekers & volgers bereiken

Heb je iets dringend te melden aan de bezoekers van je site en/of aan je volgers op de verschillende social media? Vanaf nu kan je dat helemaal zelf doen en op ieder toestel. Wedden dat je na 15 minuten al heel wat mensen kunt bereiken?

WINST IN KOSTEN

100% Google-Veilig dankzij extra logincode per SMS

Nooit meer bang zijn om gehackt te worden en geen onverwachte vaak dure onderhoudskosten of veiligheidsupdates. Google zorgt voor alles. 

Tot nu toe werd er nog geen enkele UP-TO-DATE Smart-Blog & Smart-Site gehackt. 

WINST IN TIJD

Jij hebt weer controle over je eigen online communicatie

Nu ben je niet meer afhankelijk van de bereikbaarheid en beschikbaarheid van je webdesigner. Jij bepaalt weer helemaal zelf wanneer je wat hebt te melden. 

Het automatisch doorplaatsen naar je verschillende social media zorgt ervoor dat het ook altijd gebeurd en jij beslist zelf wanneer en met welke boodschap.

Eenvoudig je klanten bereiken online?

Met een website die alle online communicatie automatisch doorplaatst naar je social media en automatisch verstuurd per e-mail?

Contacteer ons

Bezoek ons

ANTWERPEN | BRUSSEL | HASSELT | LEUVEN | GEEL | TURNHOUT | LANAKEN | AALST | MAASTRICHT (NL)

Google My business

Klanten a/h woord

UP-TO-DATE Klanten

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend


SMART-BLOG

Je blog, site & social media in 5 minuten up-to-date

Kies voor een extra UP-TO-DATE Smart-Blog in Google en bereik via één kanaal al je (nieuwe) klanten, volgers & bezoekers + scoor extra zoekresultaten

Graag een afspraak